Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: artmisa Date: Aug 29, 2011 8:12pm
Forum: opensource Subject: unable to upload

For the last few days the share button just keeps spinning when I try to upload texts. The 'prefer not to use flash' link does not respond either.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: artmisa Date: Sep 5, 2011 7:54am
Forum: opensource Subject: Re: unable to upload

The share button is still not working in IE8 but does if I use 'Safari'
Will now try Firefox to see if it is a Win7/IE problem.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: artmisa Date: Sep 5, 2011 12:59pm
Forum: opensource Subject: Re: unable to upload

Well I got it working with Firefox and managed to upload three books before the same thing happened again!!
I have to say wtf is going on??
It must be a problem with the http uploader.
CAN WE HAVE AN ANSWER ASAP???

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: artmisa Date: Sep 8, 2011 2:57pm
Forum: opensource Subject: Re: unable to upload

I have finally resolved the problem. After waiting thirty minutes for the share button to appear, I looked at Windows 7 settings. It seems that this problem first occurred after a heavy upload session, and it looks like Win7 security has decided to block further uploads to the site via any browsers that I use.
Adding http://www.archive.org/create/ to the trusted sites list seems to cure the problem.
( *&^@# Microsoft! )

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: norelpref Date: Sep 5, 2011 8:46am
Forum: opensource Subject: Re: unable to upload

Yeah, what he said. It's broken, man. It worked for a bit in Google Chrome, but then the same spinning asterisk made it's appearance and now you can't upload anything. It fails in both Firefox and Chrome. Haven't tried IE yet...